03 de maig 2007

Municipals (VII): el jovent independentista a Canet



Presentació dels candidats a la comarca per part del jovent independentista.
Esquerra a Canet de Mar presenta en la seva candidatura jovent de l'esquerra independentista. Jovent compromés i amb molta il·lusió per fer política adreçada als i les joves. Polítiques reals i que el jovent del nostre poble demana amb insistència com són més habitatge social amb preus dignes, ja siguin de lloguer o de compra. Més oferta educativa i de qualitat perquè no hagin de marxar del nostre poble. I més oferta laboral de qualitat. Són tres compromisos que el jovent que forma part de la candidatura d'Esquerra a Canet de Mar durà a terme. Lluitarem perquè l'emancipació juvenil sigui una realitat. El jovent és el present i el futur del nostre poble.
Ara és hora que el jovent independentista s'impliqui en la política des de les institucions que és d'on es poden fer les polítiques reals.

3 comentaris:

  1. Hi ha moltes veus discordants amb esquerra, però en general de les jerc no es pot dir el mateix tot i desavinences juvenils casuals o algun disbarat d'algú que no veu més que allò. Trobo que han fet molta feina en molts àmbits diferents i el que hauria de fer l'esquerra independentista separada és si no vol ajuntar-se agermanar-se tolerantment i comprendre's. Només així arribarem a alguna cosa.Ja fa temps que es pronostica que l'objectiu ens ha de portar allà on vulguem; no perdem l'oremus en els participants

    Una mica de "calçotada" el video no? XDD Però wenu...

    Yago

    ResponElimina
  2. Fa 20 anys que visc a Canet, de debo quan varem arribar era un poble tranquil segur i que a part de les 6, 12 hores, comediants, trinca i poc més tot era bons adjectius per a Canet.
    Actualment del juny 2006 fins ara:
    un apunyalament, un robatori a migdia, una agresió al paseig del mar a les 21h, trapicheos constants de estupefaents (zona misericordia, zona pont autopista).
    Escorcollant un bar i trobem costo.
    Quan tothom sap on es ven i qui ven la droga.
    El pasat 14 d'abril una baralla en el cinema miramar amb els OKUPAS

    On esta la guardia urbana quan la necesitem ??
    E
    Rodes punxades al llarg de la riera.
    Gamberrades a la riera buscarons.
    Visc a Can Sala Busquets dificilment es veu la guardia urbana ni de nit ni de dia
    Tinc un familiar que viu al C.Sant Ignasi s'aparca com es pot, mai cap denúncia, en canvi vas a comprar a plaça, a la riera, al carrer sant jaume i si no deixes el cotxe ben aparcat multa, perque a nosaltres perque som forasters ??????
    Potser Sr.Ivan voste no te fills, avis o te la sort de viure al mig del poble, pero els que vivim a les urbanitzacions ens adonem que no tenim seguretat.
    El mes de novembre varem necesitar el cosos de seguretat vergonyos pero cert varen venir abans els mosos d'escuadra que la propia guardia urbana de Canet.
    Nomes estan per multes i per adreçar els cotxes les hores puntes de l'escola
    Tinc molts més fets pero obertament no li puc demostrar per la llei de confidencialitat pero si algun dia ens trobesim gustosament voldria tenir una xerrada per dir-li que el Canet que voste veu es el de una minoria amb unes idees molt concretes i manipulades a una certa població.

    ResponElimina
  3. Los que no tenemos familiares que colocar quiere decir que no podemos ser de ERC.
    Todo son favoritismos.
    Es curioso el incremento de plazas que ha creado el ayuntamiento, que pena tener que hacerte de un partido para poder colocarte.

    ResponElimina