08 d’abril 2009

Una oportunitat perduda

Després de la crisi de govern de l'estat espanyol, els canvis de ministres no aporten cap canvi substancial de millora. Era el moment per donar un tomb important i aportar aire fresc als diferents ministeris però el maquillatge quedarà en res.

Ja només d'entrada, al capdavant del ministeri de cultura, hi han ficat una persona que no fas pas gaire va afirmar "que el castellano está perseguido en Catalunya". A més a més, la nova titular del ministeri de cultura, Ángeles González-Sinde, és la impulsora del cànon que la SGAE vol imposar sobre l'intercanvi a la xarxa de P2P.

Si el president del govern de l'estat espanyol buscava suports parlamentaris, més enllà dels que els hi pugui donar la dreta espanyola, amb la resta de forces polítiques por poder acabar el que li queda de legislatura d'una manera més còmoda, no crec que amb els nous ministres hi ajudin. Per tant, tenia una oportunitat de redreçar la seva política de pactes, o potser ja li està bé, no haver de negociar amb cap partit polític que no sigui "constitucional".

2 comentaris:

  1. Hola Iván, bon dia.
    És increible com podeu ser un partit de "desgovern" a Catalunya i fer alhora oposició. De veritat que té mèrit. El canvi de govern a Espanya és dolent per Catalunya i ens escanyarà encara una mica més. Però almenys Zapatero és capaç de fer canvis. Aqui NO, no sigui que o bé vosaltres o bé els vostres socis encapçalats pel capità Enciam us enfadeu i perdeu tots plegats la cadira.
    Sort que l´any vinet tenim eleccions al país i la gent s´adoni que amb vosaltres al capdavant del govern les coses no van millor, van pitjor.
    Una abraçada Iván i bones vacances.

    Jesús Marín i Hernàndez

    ResponElimina
  2. Benvolgut Jesús,

    De "desgovern" perquè no hi sou vosaltres al capdavant, però les darreres declaracions del vostre secretari general, Felip Puig, admeten que CiU, amb l'Artur Mas al capdavant, varen pactar aprovar l'Estatut del senyor Alfonso Guerra, és a dir, un Estatut passat pel ribot, a canvi de la presidència de la Generalitat.

    Ja ho deia Esquerra que era un pacte encobert i que vàreu negar sense embuts.

    Un plaer intercanviar opinions amb tu ;-)

    Bones vacances igualment!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina